Scheidsrechter mishandeld op amateurveld Oldebroek

Gepubliceerd op 31 maart 2024 om 19:04

Na afloop van de wedstrijd OWIOS O17-1 uit Oldebroek tegen WSV O17-2 uit Apeldoorn heeft er een bizar incident plaatsgevonden.

De scheidsrechter van dienst kreeg na het duel klappen en trappen. Na het laatste fluitsignaal liep het volledig uit de hand in Oldebroek. 

Er gaan videobeelden rond van het gevecht op het veld. Op die beelden valt te zien dat de scheidsrechter op de grond ligt en door minimaal één persoon meerdere keren wordt aangevallen. OWIOS is een onderzoek gestart naar het incident op het amateurveld. Jeugdvoorzitter van de club, Henk Sneller, reageert bij De Stentor op de gebeurtenis.

“We zijn in gesprek met ooggetuigen om een verslag te maken van wat er precies gebeurd is vanmiddag. Die hebben daar ook een verhaal bij en zijn ook aan het inventariseren wat er precies gebeurd is. Het klopt in ieder geval dat er een handgemeen geweest is en dat de scheidsrechter klappen gekregen heeft”, doet Sneller uit de doeken.

“Dit soort dingen horen niet op de velden, dat mag duidelijk zijn. Je blijft met je vingers van de scheidsrechter af”, besluit de jeugdvoorzitter.

Foto's : Stock