Circus Bolalou is in Doornspijk

Gepubliceerd op 8 maart 2024 om 10:37

Op het terrein van IJsboerderij Bonestroo in Doornspijk wordt deze week de kleurrijke tent van Circus Bolalou opgebouwd.

Dit Nederlandse circus biedt elk jaar een gevarieerd programma voor jong en oud.

Steffie Rutten is al jaren betrokken bij het circus en presenteert de show: “Ieder jaar bedenken we een nieuwe show vol spanning en sensatie. Wij hebben veel gevarieerde acts waarbij diverse disciplines aan de orde komen als luchtacrobatiek, clownerie, vuurspuwers, klein dieren als geiten en nog veel meer.

De act met de geiten neem ik voor rekening: ze kunnen allerlei kunstjes, maar doen alleen wat ze zelf ook leuk vinden. Dierenwelzijn vinden wij heel belangrijk.” Ze vervolgt: “Wij vormen een hecht team waarbij de artiesten niet alleen optreden, maar ook taken hebben als kaartverkoop opbouw van de tent en het naar de plaats begeleiden van onze bezoekers.

Zo zorgen we ervoor dat alles zo gestroomlijnd mogelijk verloopt.” In Doornspijk zijn er voorstellingen op woensdag 13 maart om 16.00 uur, op vrijdag 15 maart om 16.00 uur en 19.00 uur en op zaterdag 16 maart om 16.00 uur en 19.00 uur.

De voorstellingen om 19.00 uur zijn speciale actievoorstellingen met gereduceerde entreeprijzen. Kaarten zijn voor verschillende rangen verkrijgbaar. Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar binnen, mits ze op schoot zitten. Circus Bolalou kan per voorstelling circa 150 mensen herbergen in de tent.

Alle info omtrent kaarten is te vinden op de website. www.circus-bolalou.nl. Via deze website kan ook een kleurplaat gedownload worden, die vervolgens bij het circus ingeleverd kan worden om daar een mooi plekje te krijgen.

Tijdens de voorstelling is er een pauze om iets lekkers te kopen of een souvenir, bijvoorbeeld een magic light. Er kan gepind worden.

Steffie besluit: “Laat je dromen werkelijkheid worden en stap binnen in onze wereld vol magie en betovering.”

Foto's : © Chantal Hulzink