Verdachte aanrijding Epe vrij, politie zoekt specifieke getuige

Gepubliceerd op 7 februari 2024 om 19:19

De man is vrijgelaten, maar blijft verdachte van betrokkenheid in deze zaak.

Nader onderzoek moet uitsluitsel geven wat er op de plek van het ongeval precies gebeurd is en of de man het ongeval heeft veroorzaakt. De politie is nog op zoek naar een specifieke getuige.

Gekeken wordt of de man een strafrechtelijk verwijt gemaakt kan worden en zo ja, van welk strafbaar feit er sprake is. Het onderzoek zal enige tijd in beslag nemen. Er zijn op dit moment geen redenen om de man gedurende het onderzoek vast te laten zitten. Nadat het dossier door de politie is opgemaakt, zal de officier van justitie een beslissing nemen over eventuele verdere vervolging. Deze beslissing wordt eerst aan de betrokkenen medegedeeld. Tot die tijd zijn we terughoudend met het geven van informatie.

Specifieke getuige

In het lopende onderzoek is de politie op zoek naar een specifieke getuige. Ze willen graag in contact komen met de bestuurder van een witte Renault Clio. Deze bestuurder reed op zaterdagavond, 3 februari iets voor 00.00 uur over de Heerderweg en kwam uit de richting van Heerde.
Nadat de bestuurder de latere plaats ongeval had gepasseerd reed deze de Paasvuurweg in. Bent u de bestuurder van deze witte Renault Clio of weet u wie deze persoon zou kunnen zijn?

Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900 - 8844. U kunt ook anoniem een melding doen bij Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000. De politie denkt dat deze getuige hun kan helpen in het onderzoek naar wat er die avond precies is gebeurd.