WinterLichtTour Nunspeet

Gepubliceerd op 14 december 2023 om 16:28

Vrijdag 22 december zal er een WinterLichtTour door de hele gemeente Nunspeet trekken.

Een prachtige optocht van verlichte tractoren en vrachtwagens. De WinterLichtTour brengt in deze donkere dagen licht en verbinding naar alle kernen van de gemeente Nunspeet.

Met volop lampjes, muziek en andere activiteiten onderweg wordt dit een bijzonder en sfeervol evenement, waar jong en oud van zal kunnen genieten.

De WinterLichtTour zal om 18.00 uur vanaf Dorpshuis de Wieken in Hulshorst vertrekken voor een rit door Hulshorst. De Tour zal daarna door Nunspeet gaan, en komt dan onder andere langs Seewende en de Ittmanshof. Aansluitend gaat de Tour richting Vierhouten, waar men rond 18.45-19.00 uur aan zal komen. Hier zal een stop gemaakt worden bij Dorpshuis Horsterhoek en kan genoten worden van een optreden van Canto Felice.
Vervolgens rijdt het gezelschap van de WinterLichtTour door naar Elspeet en wordt er rond 19.45-20.00 uur gestopt bij Streekwinkel/ VVV Het Brandpunt, waar Canto Felice ook weer een aantal prachtige kerstliederen ten gehore zal brengen. Aansluitend vertrekt de Tour weer naar Nunspeet. Op alle stoplocaties zal een warm drankje verkrijgbaar zijn. 

Onderweg kun je de deelnemende, prachtig verlichte voertuigen uiteraard volop bewonderen, foto’s en filmpjes maken en genieten van het spektakel. Ook de Kerstman is van de partij, hij rijdt zelfs mee! 
Houd onze agenda en Facebookpagina in de gaten voor meer informatie over verdere activiteiten!
De organisatie is in handen van Nunspeet uit de Kunst in samenwerking met Stichting Oldtimer Club Hulshorst.